Asociatia M.A.M.E.

Astazi, in Calendarul Ortodox Roman

vineri, august 20, 2010

Ajutati-l pe Siluan


Bebelusul Siluan, este fiul parintelui Gerge Bota de la Parohia Tohanul Vechi II din Zarnesti (parohia unde, eu personal, ma duc aproape in fiecare duminica), si al preotesei Simona. La Clinica din Salzburg a fost diagnosticat cu ciroza si hipoplazie a cailor biliare. Ficatul lui il mai ajuta sa traiasca doar o luna de zile. De aceea are foarte mare nevoie de transplant. Donatoarea cea mai probabila va fi mama lui. Operatia costa 100.000 de euro si se va face la Clinica din Innsbruck.
Va rog sa il ajutati! Atat ajutorul financiar cat si rugaciunile pentru Siluan, sunt foarte binevenite. Daca aveti blog, va rog sa impartasiti povestea sa si/sau sa postati bannerul de la adresa http://bebesiluan.wordpress.com/banner-pentru-bebe-siluan/ pe blog-urile dumneavostra. Sau daca nu aveti, puteti sa imprimati pliantul tot de la adresa mentionata mai sus si sa il afisati sau sa-l distribuiti.

Puteti face donatii la:

Unicredit Tiriac Bank

Sucursala Brasov Muresenilor

Titular Bota George Laurentiu


Swift BACXROBU

Cont EURO : RO74BACX0000005005204320

Cont RON : RO81BACX0000005005204000



Mai multe detalii despre povestea lui Siluan si despre modalitatea in care il puteti ajuta gasiti la adresa : http://bebesiluan.wordpress.com .

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu