Asociatia M.A.M.E.

Astazi, in Calendarul Ortodox Roman

joi, decembrie 09, 2010

Ajutati-l pe Robert!


       Robert, este un baietel de 9 luni diagnosticat cu malformatie a cailor biliare si ciroza hepatica. De aceea are mare nevoie de un transplant hepatic, care va fi efectuat in Belgia. Costul acestui transplant ajunge la suma de 100.000 de euro. Va rog sa il ajutati! 

Puteti face donatii la urmatoarele conturi BRD:

Cont EURO : RO64BRDE240SV70631172400

Cont RON : RO87BRDE240SV70549232400

Cont USD : RO16BRDE240SV70632132400

BRD, agentia Poitiers, Iasi

Titular: Andronic Robert


Va multumim!

Mai multe detalii despre cum il puteti ajuta pe Robert, date de contact, acte medicale, si poze recente cu Robert, pe site-ul lui Robert: http://helprobert.eu/.

3 comentarii:

Unknown spunea...

Va multumesc din suflet pt ajutor!A fost o surpriza deosebit de placuta sa-l gasim pe micutul nostru aici.Avem incredere in oamenii extraordinari care au ajutat in atatea cazuri si suntem convinsi ca in cel mai scurt timp si Robert va fi bine. Doamne ajuta!

persceptius spunea...

Va multumesc si eu pentru apreciere. Blog-ul meu nu are prea mare impact, insa, ma rog in fiecare zi pentru Robert, si pentru toti copilasii ca el. :)

Dumneavoastra aveti un blog pentru Robert? Daca da, puteti sa mi-l spuneti si mie? Puteti sa-mi spuneti si un numar de telefon si o adresa de mail la care puteti fi contactati?

Va doresc toate cele bune! Multa sanatate dvs si lui Robert-Andrei :) ! Doamne ajuta! Sa auzim numai de bine!

nicu spunea...

ce trist.... ii doresc tot binele din lume acestui nou suflet. daca castig premiul cel mare la jocuri de noroc, la sigur transfer to premiul pentru el...

Trimiteți un comentariu